Szamárbarát zebrák garázdálkodtak Bátaszéken

ÁLLAT
2017 november 29., 09:12
link Forrás

Zebrák rohangáltak szabadon Bátaszéken a helyi Spar parkolójában. Az állatok egy cirkuszból szabadultak el. A hírről beszámoló Wenita Press érdeklődésemre azt írta az esetről, hogy "totál hülyére vették a gondozókat, esélyük sem volt a zebrák ellen."

A zebrák beszámolójuk szerint "mindenáron meg akarták szeretgetni a szamarakat :D". Végül ez segített a befogásukban is, mert a cirkuszi gondozók előbb a szamarakat fogták be, a zebrák pedig lelkesen követték azokat a karámba.

"Semmiben nem esett kár, inkább vicces és szokatlan volt a szitu" - írta érdeklődésemre a Wenita Press.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.