A háztartási takarítás sárga-fekete ékszerei

hirdetés
2017 november 30., 08:35
comments 16
ad

A darazsaktól nyúlt színkombináció az oka? Az átható professzionalitás, amit különösen a matt, anyagukban színezett Kärcher-gépek árasztanak? Az umlaut az A betűn? Rejtély. De az biztos, hogy egy Kärcher masina valahogy úgy szép, ahogy semmilyen más háztartási elektromos eszköz nem tud szép lenni. Az esztétika úgy simul bennük össze a funkcióval, ahogy egy Zodiac hajóban, egy Tadano-Faun autódaruban vagy egy Claas bálázógépben, ha értik, mire gondolok.

Ugye, milyen szépek?
photo_camera Ugye, milyen szépek?
Hát ezek? Egy SC2-es gőztisztító, egy VC5-ös lakásporszívó, egy FC5-ös padlótisztító, a Kärcher év végi ajánlatából
photo_camera Hát ezek? De vajon melyik mire való?

A fenti képen egy SC2-es gőztisztító, egy VC5-ös kéziporszívó, egy FC5-ös padlótisztító látható, remek kis masinák a Kärcher év végi akciójából.

Gőztisztító

A Kärcher SC2-ből forrón, nagy nyomással érkező gőz környezetbarát módon lazítja fel és tünteti el a nagy felületekre lerakódott szennyeződést, tisztítószer nélkül, csekély vízfogyasztással. A százfokos hő nem csak mechanikusan tünteti el a látszó koszt, de a baciknak jó részének is beteszi a kaput. Nincs szükség súrolásra, dörgölésre, derékfájósan is neki lehet állni a melónak. És később sem lesz szükség súrolásra, dörgölésre, mert a gőz nem hagy vízkőmaradványokat, a gőzfejlesztés folyamata mentesíti a vizet azoktól az ásványi anyagoktól, amelyek egy ablaktisztítás, csempe-lemosás, padlófelmosás után olyan szép foltosan ki szoktak csapódni a letakarított felületeken.

link Forrás

Kéziporszívó

Aki a kerekeken guruló, csőnél fogva vonszolt fajta porszívóhoz van szokva, nem is sejti, mekkora kincs a cső nélküli, ráadásul tároláshoz összecsukható, akár egy polcon vagy a konyhaszekrény aljában tárolható változat. A porzsák nélküli Kärcher VC5-tel pedig még a porzsák-cserélgetés vagy a víztartály-takarítás mocskát is el lehet felejteni.

Padlótisztító

Vannak háztartási technológiák, amik mintha nem akarnának fejlődni. OK, hogy partvisra csavart ronggyal már kevesen mosnak fel, de ez az egész padlótisztítósdi a legtöbb háztartásban mintha az evolúció csúcsára lépett volna a kicsavaró-kosaras vödörrel és a műanyag moppal. Pedig!

Szőr, nyál, sár, szétpotyogtatott kutyakaja-darabok: no problem
photo_camera Szőr, nyál, sár, szétpotyogtatott kutyakaja-darabok: no problem

A Kärcher FC5 keménypadló-tisztítóval egy menetben megoldható a porszívózás és a felmosás. Kő, fa, csempe, műanyag padló, minden jöhet! A Kärcher tesztjében a klasszikus, vödrös-felmosós módszerrel szemben a gépi padlótisztítás 20%-kal tisztább végeredményt hozott, időben pedig a meghajtott törlőhengeres, könnyen tologatható szerkezet értelemszerűen kétszer olyan gyors, mintha porszívózni kéne előbb és csak utána felmosni.

És mindez most akciósan, a Kärcher év végi ajánlatában:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.