B. Zsolt elütött egy 70 éves nőt a zebrán, majd elhajtott

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondtalan okozása vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A baleset helyszíne: a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződése Kőbányán.Fotó: Google Street View

A gyanúsított a gyanú szerint szerdán 19:35-kor Kőbányán a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződésében a gyalogátkelőhelyen elgázolt egy 70 éves nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A nőt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök beazonosították B. Zsolt budapesti lakost, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, majd előállították a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára. B. Zsolt elszámoltatása folyamatban van. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.