B. Zsolt elütött egy 70 éves nőt a zebrán, majd elhajtott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondtalan okozása vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A baleset helyszíne: a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződése Kőbányán.Fotó: Google Street View

A gyanúsított a gyanú szerint szerdán 19:35-kor Kőbányán a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződésében a gyalogátkelőhelyen elgázolt egy 70 éves nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A nőt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök beazonosították B. Zsolt budapesti lakost, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, majd előállították a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára. B. Zsolt elszámoltatása folyamatban van. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.