Nem találtak bizonyítékokat, lezárták a nyomozást a szexuális erőszakkal vádolt mentősök ügyében

bűnügy
2017 november 30., 05:00
comments 74

A Blikk úgy tudja, hogy több szakértő meghallgatása és hosszas nyomozás után a rendőrség bizonyítékok hiányában lezárta a szexuális erőszakkal vádolt két budapesti mentős ügyét. Mivel a lap szerint semmiféle bizonyíték nem támasztotta alá az őket vádoló kamaszlány állításait, egy év szünet után hamarosan visszatérhetnek hivatásukhoz. A lányt valószínűleg meggyanúsítják két rendbeli hamis váddal.

Tavaly november állította egy budai gyermekotthonban élő kamaszlány, hogy az őt kórházba szállító mentősök taperolták, majd megerőszakolták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.