Patriot légvédelmi rakétarendszert rendelt Románia is

külföld
2017 november 30., 06:20
comments 68

Mihai Fifor román védelmi miniszter és Hans Klemm, az Amerikai Egyesült Államok bukaresti nagykövete szerda este aláírták a Patriot légvédelmi rakéták megvásárlására vonatkozó szerződést, írja a Főtér.ro. Az első Patriot 2019 második felében érkezik Romániába, a teljes rendszer 2020-ra áll hadrendbe. Az aláírás után Fifor miniszter közölte, hogy a hét föld-levegő rakétarendszer megvásárlása azontúl, hogy az ország biztonságát szolgálja,

megerősíti az Amerikai Egyesült Államokkal kötött stratégiai partnerséget is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.