Pintér Tibor bemutatja: musical Zámbó Jimmy életéről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elkészült a szinopszis, jövőre pedig be is mutatják a Zámbó Jimmyről szóló musicalt, írja a Bors. Az énekes fia, Krisztián a lapnak elmondta, hogy 

konkrétumokat nem árulhat el, de apja mitikus hősként jelenik majd meg a színpadon,

és a teljes élete lepereg a nézők előtt: a nélkülözés, a Királyság évei mellett a "máig za­varos és rejtélyes ha­lálának részletei is." A Bors úgy tudja, hogy a műre Jimmy legnagyobb fia, és özvegye, Edit asszony is rábólintott. A musicalt Pintér Tibor színháza rendezi, így nem meglepő, hogy Jimmyt Pintér alakítja majd. Zámbó Krisztián szerint két éve kereste meg Pintér az ötlettel.

"Rengeteget be­szélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit. Így ez lett az első olyan feldolgozása apu életének, ami valóban méltó is lesz hozzá,"

tette hozzá. Majd elárulta:

"azt szeretném, ha Pintér Tibor játszaná a főszerepet, hiszen megvan hozzá minden hangi és testalkati adottsága. Sokan megpróbálták már apu dalait elénekelni, volt, akinek sikerült is, ám ők nem színészek, a darabban pedig nemcsak a hang fontos, hanem a színészi játék is."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.