Pintér Tibor bemutatja: musical Zámbó Jimmy életéről

KULTÚRA
2017 november 30., 6:49
comments 143

Elkészült a szinopszis, jövőre pedig be is mutatják a Zámbó Jimmyről szóló musicalt, írja a Bors. Az énekes fia, Krisztián a lapnak elmondta, hogy 

konkrétumokat nem árulhat el, de apja mitikus hősként jelenik majd meg a színpadon,

és a teljes élete lepereg a nézők előtt: a nélkülözés, a Királyság évei mellett a "máig za­varos és rejtélyes ha­lálának részletei is." A Bors úgy tudja, hogy a műre Jimmy legnagyobb fia, és özvegye, Edit asszony is rábólintott. A musicalt Pintér Tibor színháza rendezi, így nem meglepő, hogy Jimmyt Pintér alakítja majd. Zámbó Krisztián szerint két éve kereste meg Pintér az ötlettel.

"Rengeteget be­szélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit. Így ez lett az első olyan feldolgozása apu életének, ami valóban méltó is lesz hozzá,"

tette hozzá. Majd elárulta:

"azt szeretném, ha Pintér Tibor játszaná a főszerepet, hiszen megvan hozzá minden hangi és testalkati adottsága. Sokan megpróbálták már apu dalait elénekelni, volt, akinek sikerült is, ám ők nem színészek, a darabban pedig nemcsak a hang fontos, hanem a színészi játék is."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt