Rottyon az MSZP, elmaradhat a párt jövő szombatra tervezett kongresszusa

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a szocialista párt vezetésében felmerült, hogy elhalasszák az eredetileg kétnaposra tervezett, jövő hétvégi kongresszust. Az MSZP országos vezetésének több tagja is a halasztás mellett érvelt, ami érthető: a 106 egyéni körzetben induló jelöltekről még nem született megállapodás, és a párt országos listát sem akar addig állítani, amíg a DK-val valamilyen formában nem egyeznek meg. Ezzel szemben Molnár Gyula közölte: 

lesz kongresszus, mégpedig egy programbemutató.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.