Rottyon az MSZP, elmaradhat a párt jövő szombatra tervezett kongresszusa

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a szocialista párt vezetésében felmerült, hogy elhalasszák az eredetileg kétnaposra tervezett, jövő hétvégi kongresszust. Az MSZP országos vezetésének több tagja is a halasztás mellett érvelt, ami érthető: a 106 egyéni körzetben induló jelöltekről még nem született megállapodás, és a párt országos listát sem akar addig állítani, amíg a DK-val valamilyen formában nem egyeznek meg. Ezzel szemben Molnár Gyula közölte: 

lesz kongresszus, mégpedig egy programbemutató.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.