Elgázolt két gyalogost a zebrán, továbbhajtott

bűnügy
2017 december 01., 04:32
comments 31

A rendőrség tegnap elfogta azt az 50 éves magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy november 29-én az egyik sárvári gyalogos-átkelőhelyen autójával elgázolt két helyi lakost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. Az 56 éves nő és az 57 éves férfi t súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a férfit a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. (Police.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.