Letartóztattak egy indiai férfit, mert túl büdös volt a zoknija

külföld
2017 december 01., 09:19
comments 60

A indiai rendőrség letartóztatott egy férfit, akinek a zoknija miatt hangos vita alakult ki egy Delhibe tartó buszjáraton - írta a BBC. A 27 éves Prakash Kumar úgy gondolta, leveszi a cipőjét, majd a zokniját is. A többi utas szerint azonban Kumar zoknijának olyan büdös szaga volt, hogy meg kellett kérniük, rakja el. Ő ezt visszautasította, mire heves vita alakult ki a buszon.

Az egésznek az lett a vége, hogy az utasok kényszerítették a buszvezetőt, hogy húzódjon félre egy rendőrőrsnél, ahol panaszt tettek Kumar ellen. A rendőrség pedig letartóztatta a férfit, akit csak óvadék ellenében engednek el. Kumar amúgy azt mondja, a zoknija nem bűzlött, és az utasok ok nélkül kezdtek el veszekedni vele. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.