Robbanószerkezetet találtak a potsdami karácsonyi vásár mellett

külföld
2017 december 01., 16:09
comments 77

A Berlin melletti város rendőrségének tájékoztatása szerint a tűzszerészek úgynevezett nem-konvencionális robbanó- és gyújtószerkezetet találtak, és elrendelték a környék kiürítését és lezárását. Nem sokkal később közölték, hogy "a gyanús tárgy ellenőrzött hatástalanítása sikeresen megtörtént". Egy helyi lap értesülése szerint a szerkezet egy postai küldeményben volt, amelyet egy belvárosi gyógyszertárnak címeztek. A rendőrséget a gyógyszertárból riasztották, kora délután, miután egy munkatárs felnyitotta a csomagot, és gyanús drótokat és berendezéseket látott meg benne. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.