Nem sikerült felrobbantani a híres detroiti arénát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Detroit valóságos szellemvárossá lett az autóipar krízise óta, minden évben ezrek hagyják el a romosodó nagyvárost, ahol egymást követik a magukra hagyott épületmonstrumok, köztük Amerika egyik legnagyobb valaha volt stadionja, az 1975-ben épült Pontiac Silverdome, amely egykoron Super Bowl-nak, pápai látogatásnak is helyt adott, de játszottak itt meccset az 1994-es foci-vb-n is, sőt ez volt az egyetlen befedhető stadion az amerikai tornán.  2001-ig a Detroit Lions NFL-csapat otthona volt az aréna, de mióta a csapat elhagyta azt, lényegében üresen, teljesen kihasználatlanul áll. A 80 ezer férőhelyes stadion lebontásáról idén júniusban döntöttek a tulajdonosok, miután sokadjára sem sikerült értékesíteni az épületet. A robbanás nem sült el túl jól: lényegében érintetlenül hagyták a több mint 40 éves betontömböt. A detonációtól a tartóoszlopok megrogyását és a felső karéjok leomlását várták, de lényegében semmi nem történt. Egyelőre vizsgálják, miért nem sikerült lerombolni a Pontiac Silverdome-ot. Az előzetes tervek szerint a teljes bontás egy évig tart majd.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.