Egy gyászoló fiú volt a bicskei gyermekotthon vezetőjének első áldozata

Hétfőn kezdte tárgyalni a Székesfehérvári Törvényszék a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának és nevelőjének ügyét. Az ügyészség az igazgatót 10 gyerek szexuális bántalmazásával vádolja a nevelőt 4 gyerek bántalmazásával - számol be róla az RTL Klub Híradója. A korábban állami kitüntetést is kapó igazgató nem nyilatkozott a tárgyalás előtt a sajtónak.

A vádirat szerint az igazgató legfiatalabb áldozata tíz éves volt, és a férfi akkor közeledett hozzá először, amikor elmondta neki, hogy meghalt az édesanyja. “Gyászát és megilletődöttségét kihasználva úgy tett, mintha vigasztalná, ehelyett azonban szexuális cselekményt végzett vele” - olvasta fel az ügyész a vádiratból. Benyúlt a nadrágjába, később pedig a nemiszervét is megfogta.

Ez éveken keresztül ment így, az igazgató és a nevelő módszere is az volt, hogy pornófilmeket mutattak a gyerekeknek, aztán csokit és pénzt ajánlottak a hallgatásukért.

Az ügyet az RTL Házon kívül című műsora robbantotta ki, ahol két áldozat is beszélt a bántalmazásról. Ők a perre is elmentek. “Bizar volt, ahogy belemosolygott az arcomba” - mondta az egyikük. Ítélet jövő év elején várható.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.