A Blikk szerint meghalt VV Fanni

Tragikus vége lehet a valóságsószereplőként ismert VV Fanni eltűnésének. A Blikk legalábbis azt írja, hogy a lány szüleivel a rendőrség közölte, miszerint biztosak benne, hogy a lányuk halott, bár a holttestét nem találták még meg.

Fanni édesanyja a Blikk kérdésére megerősítette a hírt, ám annyit kért, hogy mást most ne kérdezzünk tőle, egyelőre képtelen a történtekről beszélni

- írja a lap.

Az eszkortként és szexmunkásként dolgozó 24 éves nő hirtelen eltűnése ügyében a rendőrség is nyomozott. Két hete tűnt el a lakásából, gyanús körülmények között, hiszen például ott találák a két kutyáját, akiket állítólag szinte mindig magával vitt. A rendőrség őrizetbe is vett pár nap után egy magyar állampolgárságú férfit, akit személyi szabadság megésrtésével gyanúsítottak, de nem tudni, neki köze van-e a nő esetleges halálához.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.