Autolove

szerelem
2017 december 05., 15:49

Azt hiszitek a Casablanca megható? Hát nem! Az autós szerelmi történetek, azok a meghatók!

"Szerelmem! Ez a nap is eljött, amikor már a kapcsolatunk inkább romboló, mint építő. Már 2 és fél éve együtt vagyunk, hát nem hihetetlen? Nem volt eseménytelen ez az időszak, volt amikor én hagytalak magadra a ház előtt napokig, volt hogy a Te életedben jelentek meg olyan betegségek, amiket csak sok kapcsolat és pénz árán tudtunk megoldani. Volt, hogy cserben hagytál az autopálya szélén, szerintem direkt csináltad, te persze -mint sok minden mást is- a korodra fogtad. Leginkább egy durva hullámvasutazáshoz hasonlítanám a kapcsolatunkat. Veled éltem meg eddigi életem legszebb perceit, de sosem feledem azt a napot sem, mikor sírva hívtam Apámat, hogy hány liter benzin kell ahoz, hogy fél órán belül porig égj."

"Hidd el kérlek, én igyekeztem. Nem véletlenül újítattam meg a kapcsolati szerződésünket további 2 évre, 2019 áprilisáig. Tudod, nem akarok anyagias lenni, de egy jobb BMW árát ráköltöttem az egészségedre idén májusban a felülvizsgálatod előtt. Te voltál az egyedüli, aki ezekben az években, amíg Németországban voltam, mindig velem volt. De most hogy hazajöttem -új élet, új munkahely, új környezet- úgy érzem, csak hátráltatnánk egymást. Ne, ne nézz így rám. Utaink külön válnak, de mindig szeretni foglak."


Köszi, Bubu!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.