Két bombajó kép jelent meg Szijjártó Péterről, az egyiken a fekete Sváby Andrásnak ad át egy focilabdát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nagyot megy mostanában vizuálisan Szijjártó Péter külügyminiszter. 

Fotó: Aba Asamoah

Egy ghánai újságban például pompás fotó jelent meg arról, ahogy vasútépítési lehetőségek fejében focilabdát ad át a ghánai Sváby Andrásnak vasútfejlesztési miniszternek.

Szijjártó még pénteken tárgyalt Accrában Joe Ghartey miniszterrel. A cikk szerint Szijjártó arról beszélt, hogy Magyarország 140 millió eurós - 44 milliárd forintos - hitelkeretet nyit ghánai vállalkozásoknak, hogy azok minimum 50 százalékos magyar részvétellel üzleteket köthessenek. Magyaroszág ezen felül 100 ghánai diáknak ad ösztöndíjat, és hevesen érdeklődik az Afrikai ország vasútfejlesztési biznisze iránt.

A másik fotón Szijjártó a V4-ek külügyminisztereivel közös vasárnapi sajtótájékoztatóján szeretne reakcióképpé változni ezzel a szépen kivitelezett, erős facepalmmal:

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Az ujjtartása - hiába szapulja néha Merkel bevándorlási politikáját - egyértelműen a német expresszionizmus hatását mutatja. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.