Megöltek egy embert, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek az M5-ös egyik pihenőjében

(Cikkünk folyamatosan frissül)

Fotó: police.hu

Részleteket egyelőre nem tudni, csak annyit, hogy kedden hajnalban egy embert megöltek, egyet pedig súlyosan megsebesítettek az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében.

A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást

- írja a police.hu.

A rendőrségi fotón egy utánfutós autó látszik betört jobb első ablakkal, de nem világos, hogy ez lövés vagy ütés eredménye.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.