Jose Bernardo rákeresett a Google-ben, hogyan kell felgyújtani egy házat, aztán felgyújtotta a barátnője házát

külföld
2017 december 06., 09:06
comments 62

A 19 éves floridai Jose Bernardo Rosas Madrigal nem egy mesterbűnöző. Úgy döntött, felgyújtja a barátnője házát, de nem tudta, hogyan kezdjen hozzá, ezért rákeresett a Google-ben, hogyan kell felgyújtani egy házat, aztán még a keresési előzményeit sem törölte.

Fogta magát, körüllocsolta a házat gyúlékony folyadékkal, rajzolt egy szívat a lány hálószobájára, aztán felgyújtotta az egészet.

A bírósági védekezéshez annyi volt a terve, hogy azt mondja, nem ő volt, hanem

egy random fekete csávó.

Ez a védekezés természetesen nem jött be, már csak azért sem, mert még kamerafelvételek is vannak arról, hogy Madrigal autója a házhoz érkezik a tűz előtt nem sokkal. A tűzben egyébként senki nem sérült meg, de tragédia is történhetett volna, ugyanis a lány mellett a szülei is otthon voltak. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.