Körözést adtak ki az X-faktoros Király L. Norbi ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A tehetségkutató első szériájának harmadik helyezettje ellen azért adtak ki elfogatóparancsot, mert nem fizeti a tartásdíjat - írta meg a Blikk a police.hu nyilvános körözési lapja alapján. Az énekes, aki az elmúlt években eléggé kigyúrta magát, két és fél év után vált el feleségétől, akitől egy közös gyerekük született.

A körözés hírére Király L. Norbi menedzsere nyilatkozott a lapnak, azt mondta, az énekes felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, nem tűnt el, csak új helyre költözött. Mint írja, „a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön.”Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.