Körözést adtak ki az X-faktoros Király L. Norbi ellen

bulvár
2017 december 06., 07:15
comments 137

A tehetségkutató első szériájának harmadik helyezettje ellen azért adtak ki elfogatóparancsot, mert nem fizeti a tartásdíjat - írta meg a Blikk a police.hu nyilvános körözési lapja alapján. Az énekes, aki az elmúlt években eléggé kigyúrta magát, két és fél év után vált el feleségétől, akitől egy közös gyerekük született.

A körözés hírére Király L. Norbi menedzsere nyilatkozott a lapnak, azt mondta, az énekes felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, nem tűnt el, csak új helyre költözött. Mint írja, „a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön.”

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.