Egy norvég férfi a 380 éves hegedűjével hajnalban taxiba szállt, egy Király utcai büféhez ment, és azt kérte a sofőrtől, várja meg a hegedűjével

bűnügy
2017 december 07., 19:41
comments 459

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, miután egy norvég férfi azzal tett feljelentést a rendőrségen november 30-án hajnalban, hogy egy taxiban hagyta a 3 millió forint értékű hegedűjét.

A norvég férfi egy budapesti vendéglátóhelyen szórakozott, majd hajnali 1:30-kor taxit hívott, amivel egy Király utcai büféhez vitette magát, és amikor kiszállt, megkérte a sofőrt, hogy várja meg, de az elhajtott a hátsó ülésen lévő 380 éves hangszerrel.

photo_camera Fotó: police.hu

A 34 éves norvég férfi sajnos azt nem tudta megmondani a rendőröknek, hogy melyik taxitársaság kocsijába ült be, így a rendőrség azt kéri, hogy aki a képen látható hegedűt felismeri, esetleg megvételre ajánlották fel neki, vagy bármit tud a bűncselekménnyel kapcsolatban, a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.