Hiába ítélték meg a 46 milliós kártérítést, Szögi Lajos családja egy forintot sem kapott

Egyetlen fillért sem látott Szögi Lajos családja a nekik megítélt 46 millió forintos kártérítésből, írja a Blikk. A 2006 októberében a gyermekei szeme láttára agyonvert tanár hozzátartozói azért nem kaptak pénzt, mert az elkövetők gyakorlatilag vagyontalanok voltak. Abból a kicsiből, amit zároltak, pedig a nyomozás és a bírósági per költségeire ment az államnak. A lap úgy tudja, hogy az olaszliszkai gyilkosok közül

ketten már szabadlábon vannak, ketten pedig – ha kedvezményt kapnak – nemsokára letöltik a büntetésüket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.