Karácsony Gergely tagadja, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje lenne, és hogy tárgyalt volna Molnár Gyulával

politika
2017 december 07., 18:57
comments 142

Mert felmerült (lásd: Hír Tv, Azonnali), hogy az, és volt tárgyalás, de ezek szerint – ha igaz, amit a Párbeszéd politikusa az ATV-ben mondott – nem.

Ő Karácsony Gergely, a Párbeszéd zuglói polgármestere
photo_camera Ő Karácsony Gergely, aki most cáfolt, és az ATV-ben többször hangsúlyozta, hogy a mérések szerint ő a legnépszerűbb ellenzéki politikus Fotó: Botos Tamás / 444

Karácsony szerint az ellenzéki összefogás többről kell, hogy szóljon, minthogy az MSZP-nek és a Párbeszédnek közös listája legyen, ebben minden ellenzéki pártnak együtt kell működni, és ez közös listát, közös programot és közös miniszterelnök-jelöltet is jelent.

Az Együtt viszont máris közölte, nem kíván közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet állítani az MSZP-vel. A történetnek még nincsen vége. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.