Kigyulladt egy 1000 négyzetméteres raktár a X. kerületben

Budapest
2017 december 07., 19:28
comments 73

Kigyulladt, és teljes terjedelmében ég egy 1000 m2-es raktárépület a X. kerületben, a Pongrác úton – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kolozsi Péter szóvivő elmondta: a tűz átterjedt a szomszédos épületre, egy asztalosműhelyre is, ami szintén teljes terjedelmében ég. A tűzoltók 5 vízsugárral dolgoznak a helyszínen. Senki sem sérült meg.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Korábban kigyulladt egy több 100 m2-es raktárépület a VIII. kerületben is, a Golgota út és a Bláthy Ottó utca sarkán. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.