Kigyulladt egy 1000 négyzetméteres raktár a X. kerületben

Kigyulladt, és teljes terjedelmében ég egy 1000 m2-es raktárépület a X. kerületben, a Pongrác úton – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kolozsi Péter szóvivő elmondta: a tűz átterjedt a szomszédos épületre, egy asztalosműhelyre is, ami szintén teljes terjedelmében ég. A tűzoltók 5 vízsugárral dolgoznak a helyszínen. Senki sem sérült meg.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Korábban kigyulladt egy több 100 m2-es raktárépület a VIII. kerületben is, a Golgota út és a Bláthy Ottó utca sarkán. (MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.