Megműtötték a bőnyi rendőrgyilkost

bűnügy
2017 december 07., 06:02
comments 54

Börtönőrök állandó felügyelete mellett fekszik műtéte után a SOTE egyik kórtermében Győrkös István, számolt be a Bors. A lap szerint a győri börtönből urológiai beavatkozás miatt Budapestre szállított férfi jól van, hamarosan visszatérhet cellájába. A bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt férfi a Bors szerint Tompa Eszter gyilkosával van egy zárkában, ahol kiemelt biztonsági fokozatban őrzik, a nap 24 órájában kamerás felügyelet alatt áll.

photo_camera Rendőri készültség Bőny főutcájában, a Szabadság úton, a lövöldözés helyszínén (Fotó: Krizsán Csaba / MTI) Fotó: Krizsán Csaba

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.