Soltész államtitkár szerint a templomok megújítása különösen fontos most, mikor Brüsszelben "ismét vérpadra állítják Magyarországot"

Miután megtekintette a békéscsabai evangélikus nagytemplom felújítási munkálatait, a kormány egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára kijelentette: "a templomok megújítása, a lelki közösség megerősítése a megmaradást erősíti." Soltész Miklós rámutatott, ez különösen fontos akkor, 

amikor Brüsszelben "ismét vérpadra állítják Magyarországot",

amikor egyes nyugat-európai politikusok és "magukat civilnek álcázó szervezetek" azon munkálkodnak, hogy 

"gyökerestől kitépjék, elfeledtessék az Európai Uniót is felépítő keresztény értékeket, azt a kultúrát, amely csodálatos templomokat, építészeti emlékeket, művészeti alkotásokat hagyott az utókorra."

Az államtitkár nem felejtett el emlékeztetni arra, hogy a 

kormány a múlt év végén "mintegy karácsonyi ajándékként" döntött a 880 millió forintos támogatásról.

Ha már arra járt, Soltész egyeztetett a választókerület valamennyi egyházi vezetőjével. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.