Tiborcz ismerőse építhet hotelt Pécs belvárosában

gazdaság
2017 december 07., 11:09
comments 86

Nyílt pályázat útján Tiborcz István korábbi üzlettársa, Czéh-Tóth Márk vállalkozása építhet hotelt Pécs belvárosában, írja a Szabadpecs.hu. A Király utca 3. szám alatti műemléki védettségű épület 120 millió forintért jutott a Hotel Nick Kft. tulajdonába. A cég vállalta, hogy legalább 20 szobás, 50 ágyas, négycsillagos hotelt üzemeltet majd az ingatlanban. A lap megemlíti: az idegenforgalmi szempontból kiváló helyen lévő épület eladásához, és megvételéhez az is kellett, hogy Pécs polgármestere, Páva Zsolt döntsön

az elővásárlási jogról történő lemondásról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.