A fejére betonozott egy mikrót a nagyokos mókamester

külföld
2017 december 08., 06:03
comments 146
Ember mikróba betonozott fejjel
photo_camera Ember mikróba betonozott fejjel Fotó: West Midlands-i Tűzoltóság

Tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk egy 22 éves internetes mókamestert, aki tréfás kedvében a fejére betonozott egy mikrohullámú sütőt.

photo_camera Fotó: West Midlands-i Tűzoltóság

Nagy szerencséjére a barátainak addigra sikerült valahogy a szájába préselni egy csövet, amin lélegezhetett. Shaun Dakin, a West Midlands-i tűzoltóság ügyeletparancsnoka szerint ugyanis a férfi "akár meg is fulladhatott, vagy más súlyos sérüléseket is szenvedhetett volna".

link Forrás

Dakin szerint az áldozat és barátai hét csomag gyorsan kötő cementet kevertek ki és öntöttek a mikróba, amit öntőformának akartak használni. Csak aztán a beton percek alatt megszilárdult, és már nem tudták lehúzni róla a mikrót, így viszont leverni se tudták barátjuk fejéről a betontömböt.

photo_camera Fotó: West Midlands-i Tűzoltóság

"Mire minket riasztottak, már másfél órája próbálták kiszabadítani" - mondta Dakin. A tűzoltóknak további egy órájába telt, mire le tudták szedni az áldozat fejéről a mikrót. "Mindannyian nagyon bűnbánóak voltak, de attól még ez egy olyan eset volt, ami valós baleseteket szenvedők segítésétől vont el minket" - mondta a tűzoltóparancsnok a BBC-nek.

photo_camera Fotó: West Midlands-i Tűzoltóság

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.