Harcsa Zoltán 35 másodperc alatt ütötte ki az ellenfelét az országos döntőben

2017 december 8., péntek 19:47
154

Az újpesti Halassy Olivér Sportcsarnokban péntek este rendezték meg a férfi ökölvívók országos bajnokságát, és a 75 kilogrammosok fináléjában az idei Eb-n bronzérmes Harcsa Zoltán alig több mint fél perc után kiütötte Hegyi Barnabást.

A Vasas két középsúlyújának mérkőzése előtt is egyértelműen Harcsa volt az esélyes, aki a riói olimpián a legjobb 16 közé is bejutott, bár ott TKO-val hamar búcsúzott, de azt nem lehetett gondolni, hogy a mérkőzés egy percig sem tart majd.

A kezdő gongszó után ráadásul Hegyi lépett fel kezdeményezőként, bátran ment előre, de ez gyorsan megbosszulta magát, a 35. másodpercben ugyanis védtelenül hagyta a fejét, Harcsa pedig egy balhoroggal állcsúcson találta, és ezzel rövid úton véget vetett a találkozónak.

A Papp László országos bajnokság idén először pénzdíjas volt, a győztesek 150-150, az ezüstérmesek 100-100, míg a harmadikok 50-50 ezer forintot kaptak. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt