Kidobták a kocsmából a részeg vadászt Ógyallán, mire fogta a fegyvereit, visszament, és lövöldözni kezdett

bűnügy
2017 december 08., 13:13
comments 120

Egy férfi lövöldözni kezdett egy bárban a szlovákiai Ógyallán, meglőtt egy 21 éves pincérnőt, majd agyonlőtte a nő segítségére siető férfit, és végül magával is végzett - írja az ujszo.com.

A rendőrség Facebook-oldala szerint a 61 éves férfit részegség miatt hazaküldték a bárból. Az elkövető vadász volt, otthonában 6 legálisan tartott fegyvere volt. Ebből kettőt magához vett, majd visszaindult a bárba.

Útközben balesetet szenvedett, az autójával lehajtott az útról, de ez nem állította meg, hanem tovább gyalogolt és végül hajnali fél 1-kor érkezett vissza. Ekkor lövöldözni kezdett a 21 éves pincérnőre. A nő segítségére sietett annak 29 éves barátja. A támadó rá is lövéseket adott le, majd maga ellen fordította a fegyvert.

link Forrás

A rendőrség szerint a vadász egy hosszú lőfegyverrel először lábon lőtte a 29 éves férfit, majd egy rövid lőfegyverrel fejbe lőtte. A 29 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette, a pincérnő súlyos, de stabil állapotban van.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.