Melania Trump legszívesebben egy lakatlan szigeten karácsonyozna

Jó reggelt kívánok, 2017. december 8. van, Melania Trump, az Egyesült Államok első asszonya pedig legszívesebben egy lakatlan szigeten karácsonyozna. A világ egyik legbefolyásosabb nője erről maga vallott egy washingtoni gyerekkórházban tett látogatásán a kis pácienseknek.

Melania Trump a Fehér Ház karácsonyi díszletei között balettosokat néz.Fotó: OLIVIER DOULIERY/Picture-Alliance/AFP

Melania Trump látogatása a washingtoni Nemzeti Gyerekkórházban hagyományosnak számít, több mint hatvan éve Bess Truman volt az első First Lady, aki felkereste a kórházat, a látogatásból azóta évente ismétlődő tradíció lett. De minden bizonnyal Melania az első, aki kendőzetlen őszinteséggel vallotta be, hogy leginkább békére, nyugalomra és a világtól való teljes elzártságra vágyik karácsonykor.

"Ha a világon bárhol eltölthetné a karácsonyi szünetet, hova menne?" - kérdezte az elnöknétől az egyik beteg, a tízéves Andy. A krémszínű, hosszujjú kosztümöt és színben hozzá illő kabátot viselő Trumpné jobbján a Mikulással azt felelte, hogy "egy lakatlan szigeten, egy trópusi szigeten", majd még hozzátette, hogy "a családommal".

Tény, hogy Melania Trump nem vágyott az első asszonysággal járó felhajtásra. A Vanity Fair novemberi cikke szerint Trumpné egyáltalán nem hitte, hogy férje megnyerheti a választást. Trump indulását csak azért támogatta, hogy hátha végre sikerül ezzel kiverni a fejéből azt a hülye ötletet, hogy akár az Egyesült Államok elnöke is lehet. Melania Trump ebben tévedett, de nem ő volt az egyetlen, aki nem hitte, hogy Trump tényleg elnök lehet. (Via The Daily Beast)