Most ugyan fagy, de lesz ma még tavasz is

Magyarország 2017. december 8-án várható időjárásaFotó: met.hu

Az ország északi részein jelenleg ugyan fagy - Sopron környékén egészen -6 fokig csökkent éjjel a hőmérséklet, de még Szolnok környékén is -5 fokot mértek hajnalban -, pénteken mégis inkább tavaszias lesz az időjárás.

Délelőtt az Északi-Középhegységen kívül szinte mindenhol számíthatunk némi napsütésre, aminek hatására az ország nagy részén már akkor 6-10 fokig melegedhet. A felhős területeken - a már említett Sopron környékén és az északi megyékben - viszont fagypont közelében, esetleg még alatta is marad a csúcshőmérséklet.

A déli óráktól északnyugat felől fokozatosan beborul majd az ég. Az ország nagy részén esőre is számítani kell, és itt a felmelegedés is megáll, marad a 7-11 fok. Az ország délkeleti csücskében viszont még délután is szorványos napsütésre és 12-13 fokos hőmérsékletre számíthatnak.

A hétvégén már nem lesz ennyire kedvező az időjárás. Szombaton esőre, havas esőre és 2-6 fokos hőmérsékletre, vasárnap hajnalban kemény fagyokra, napközben szorványos napsütésre és csípős hidegre, mínusz 1 és plusz 4 fok közti csúcshőmérsékletre készüljenek.


Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.