Elszámolási vita miatt nyitott tüzet a csengelei parkolóban a német férfi

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Elszámolási vita, pontosabban egy adósság állhat a csengelei parkolóban történt gyilkosság hátterében - mondta az RTL Híradónak az illetékes osztrák ügyész. Kedden támadt egy osztrák rendszámú autóra az M5-ös autópálya pihenőjében egy 52 éves török származású német férfi. A sofőrt agyonlőtte, utasát megsebesítette. 

A rendőrség által kiadott felvétel a támadásrólFotó: police.hu

A Híradó szerint a gyilkos valószínűleg a sofőrt akarta megölni, az utas semmit sem tudott a leszámolás hátteréről. A korábbi hírekkel ellentétben csak egy támadó volt, aki azonnal elhagyta Magyarországot, és az osztrák Cobra kommandó fogta el. A tévé információi szerint autójában a fegyvert is megtalálták. A feltételezett elkövető osztrák lapinformációk szerint beismerő vallomást tett, és azt mondta:

mivel rákos, nincs vesztenivalója.

A sebesült utast Ausztriában kezelik, míg a támadót hamarosan kiadhatják Magyarországnak, ahol a bíróságon akár életfogytiglani börtönt is kaphat. (Via RTL Klub)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.