Két kisgyerek halt meg a fülöpszállási lakástűzben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrség közlése szerint péntek este egy családi házban csaptak fel a lángok a Bács-Kiskun megyei Fülöpszálláson. Az épületből két kisgyermek hoztak ki, egyikük újraélesztését azonnal megkezdték a helyszínre elsőként kiérkező rendőrök, a másikon a hozzátartozó tudott segíteni. Az időközben odaérő mentősök egyik gyermek életét sem tudták megmenteni. 

Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA
Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

Az MTI szerint a Kiskőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.