Mészárosék pumpálnak: 30 milliárdig emelheti a Konzum az alaptőkéjét

A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg a hirdetmény, ami szerint pénteken rendkívüli közgyűlést tartott a Konzum Nyrt. Két napirendi pont volt, mindkettőt megszavazták.

1.

Öt évre felhatalmazták az igazgatóságot, hogy "bármilyen gyakorisággal, bármilyen móddal" emelheti a társaság alaptőkéjét. Egészen 30 milliárd forintig. 

Fotó: botost/444.hu


2. 

Mészáros lányának esküvője miatt alapszabályt módosítottak. Mészáros Ágnes igazgatósági tagot Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. korábbi ügyvezető igazgatója, a szombathelyi Haladás FC vezetője vette el, neve pedig Homlok-Mészárosra változott. 

(via Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.