Példátlan brüsszeli nyomásgyakorlás: 15 százalékkal emelkedett a magyar méhészek támogatása

Újabb példa, hogy a Soros György kottájából játszó nemzetállamokra rontó brüsszeli bürokraták példátlan zsarolással rontanak a magyar kormányra, tehát a magyar emberekre. Szombaton a Gyulai méz- és mézeskalács-fesztiválon Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára állt ki, és ismertette, hogy a magyar kormány és az Európai Unió ötven-ötven százalékos finanszírozásában évi 4,7 millió euró támogatáshoz jut a magyar méhészeti ágazat, 

"ami több mint 15 százalékkal haladja meg az előző támogatási ciklus forrásait."

Nagy elmondta még, hogy az EU-tagállamok közt a méhsűrűséget figyelembe véve a második helyen áll az ország, "a termelés az elmúlt 10 évben 15 ezer és 30 ezer tonna között változott, míg a méhcsaládok száma meghaladja az 1 milliót."  

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.