Tizenéves diákjával feküdt le egy somogyi tanárnő

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A helyiek csak akkor hitték el a szóbeszédet, hogy az általános iskola egyik tanárnője viszonyt folytat egyik tanítványával, mikor a rendőrség kezdett nyomozni az ügyben, írja a Blikk. A viszony állítólag úgy kezdődött, hogy a 15 éves fiú egy puszit kért viccből tanárától, aki teljesítette a kérést. A puszit találkozások követték, ezek egyikéről pedig videófelvétel is készült. A lap szerint ez addig járt telefonról telefonra, hogy a rendőröknél kötött ki. 

A helyiek szerint nem csak a videón szereplő fiúval, hanem egy másikkal is viszonyt folytatott a tanárnő, egy harmadikkal pedig intim levelezést folytatott. A botrány kirobbanása után azonnal megvált a tanárnőtől az iskola, településen sem látták, a Facebookról is törölte magát. A Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozása még folyamatban. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.