A Köln megpróbált 11-est rúgni, de nem találták a büntetőpontot a hótól

futball
2017 december 10., 17:12
comments 26

Nyugat-Európán hóvihar söpör végig, így például Angliában, Skóciában és Hollandiában is töröltek meccseket.

Németországban viszont nem akartak halasztani, így bajba is kerültek, amikor a 15. percben a Kölnnek 11-est kellett rúgnia a Freiburg elleni bajnoki mérkőzésén, ugyanis az elég bénán letakarított, nagyrészt fehér pályán a hótól nem találták a büntetőpontot. A játékosok egy ideig kaparták a havat, végül Robert Kampka játékvezető a gólvonaltól kilépte nekik a 11 métert.

link Forrás

A lövés be is ment, de végül 3-0-ról 4-3-ra fordított a Freiburg, ráadásul úgy, hogy a 90. percben még 3-2 volt, de a hosszabbításban jött két 11-es. Szóval a hideg ellenére jó kis meccs lehetett. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.