A Queens of the Stone Age frontembere egy karácsonyi koncerten arcba rúgott egy fotóst

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Komoly problémái lehetnek Josh Homme-nak, aki a szombati KROQ Almost Acoustic Christmas bulin fejbe rúgott egy fotóst, pontosabban belerúgott a fényképezőbe, ami erősen megütötte a nő fejét:

Az áldozat, Chelsea Lauren azt mondta, a támadás minden előzmény nélküli volt, és a sérüléssel kórházba kellett mennie. Josh Homme nem először viselkedett agresszívan, de most egy késsel (vagy annak látszó éles tárggyal) még a saját homlokát is megvágta.

Fotó: Emma McIntyre / AFP

Ezen kívül a közönséget „retardáltaknak” nevezte, illetve a fújolóknak azt mondta, vegyék le a nadrágjukat. A fő fellépő a Muse volt, róluk azt mondta: „Fuck Muse!” (Variety)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.