Egy missouri nő egy nap kétszer is nagy összeget nyert kaparós sorsjeggyel

szerencsejáték
2017 december 10., 14:20
comments 48

A KSDK-TV számolt be egy nagyon szerencsés missouri, florissanti nőről, aki egy nap kétszer is nagy összeget nyert szerencsejátékkal.

Veronica Buchanan november 29-én reggel Ohióban, egy bellefontaine-i BP benzinkúton 10 dollárért vett egy Monopoly kaparós sorsjegyet, amivel 1000 dollárt (kb. 266 ezer forintot) nyert. Ugyanaznap, kicsit később újból szerencsét próbált egy másik 10 dolláros kaparós sorsjeggyel, és megint nyert, ráadásul azzal már 100 ezer dollárt (26,6 millió forintot).

Szintén novemberben Észak-Karolinában történt hasonló, akkor egy nő két lottónyereménnyel összesen több mint 1 millió dollárt nyert. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.