Egy missouri nő egy nap kétszer is nagy összeget nyert kaparós sorsjeggyel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A KSDK-TV számolt be egy nagyon szerencsés missouri, florissanti nőről, aki egy nap kétszer is nagy összeget nyert szerencsejátékkal.

Veronica Buchanan november 29-én reggel Ohióban, egy bellefontaine-i BP benzinkúton 10 dollárért vett egy Monopoly kaparós sorsjegyet, amivel 1000 dollárt (kb. 266 ezer forintot) nyert. Ugyanaznap, kicsit később újból szerencsét próbált egy másik 10 dolláros kaparós sorsjeggyel, és megint nyert, ráadásul azzal már 100 ezer dollárt (26,6 millió forintot).

Szintén novemberben Észak-Karolinában történt hasonló, akkor egy nő két lottónyereménnyel összesen több mint 1 millió dollárt nyert. (AP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.