Furcsa fények villogtak szombat este Denver fölött

külföld
2017 december 10., 12:46
comments 127

"Hát, ez fura volt" - írja beszámolójában a denveri 9-es hírcsatorna, miután szombat este kilenc körül tucatnyi bejelentést kapott a város fölött villódzó különös fényekről. A bejelentők szerint libasorban haladtak a pirosan és fehéren vilogó fények a Cherry Creek és a Washington Park környékén.

link Forrás

A tévétársaság megkereste a szövetségi légügyi hatóságot és a légierőt, de egyelőre még nem kapott választ arra, hogy mik voltak a fények.

link Forrás

A helyi reptér illetékesei nem tudták. Állításuk szerint egy gép repült arrafele az adott időben, de az nem hasonlíthatott az észlelésekben leírt jelenségre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.