A Mikulás is ott volt, ahová Hende Csaba "szeretetet hozott"

Attól még, hogy miniszterből mezei országgyűlési képviselővé bukott, Hende Csaba tudja mi a politikus dolga. A Nyugat.hu-n jelent meg a szombathelyi SZ7 Nap hetilap pénteki címlapja, rajta a szerény féloldalnyi képpel,

amin Hende Csaba "szeretetet hozott" a város kórház gyermekosztályára.

Meg ott volt amúgy a Mikulás is.  

Fotó: Nyugat.hu
Fotó: Nyugat.hu


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.