A pincébe zártak és összevertek egy nőt a főnökei egy győri üzletben

bűnügy
2017 december 11., 11:58

A múlt pénteken értesítették a rendőrséget, hogy egy nőt munkaadói bezártak egy pincehelyiségbe és ott botokkal és egy fémrúddal bántalmazták. A megvert nő a rendőröknek elmondta, hogy egy győri üzletben dolgozik, ahol a munkaadói csütörtök este egy órával korábban bezárták a boltot, kolléganőit hazaengedték, majd miután ellenőrizték a ruházatát és a csomagját, arra kényszerítették, hogy menjen le velük pincébe.

A pincében fémcsővel, bottal, valamint különböző eszközökkel verni kezdték egy állítólagos tartozása miatt, majd elvették a mobilját, a bankkártyáját és a kulcsait. A veréstől bordatörést szenvedett. Elengedéskor megint bántalmazták, és rajta keresztül a családtagjait is életveszélyesen megfenyegették, ha a történtekről értesíti a hatóságokat.

photo_camera Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei rendőrség pénteken a bántalmazás miatt elfogtak egy 38, egy 26 és egy 43 éves budapesti férfit. Ellenük személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, valamint zsarolás miatt nyomoznak. A járásbíróság vasárnap elrendelte a három férfi előzetes letartóztatását. (police.hu)