Dunaújváros fideszes polgármestere szerint a varangykirályozó Quimby méltatlanná vált a kitüntetésükre

POLITIKA
2017 december 11., 07:24
comments 165

Cserna Gábor, Dunaújváros fideszes polgármestere november közepén a közgyűlésen beszélt arról, hogy néhány korábbi kitüntetett méltatlanná vált a Dunaújvárosért Díjra. 

Nyilván nem fogok példákat mondani, de gondolok a Quimby együttesre, satöbbi, satöbbi, akik már nem igazán feltétlenül méltók erre a címre”- jegyezte meg a polgármester az ATV által bemutatott felvételen. Cserna azért hozzátette, hogy a díjat mégsem vonják vissza, mert azt ugye nem illik. Pedig a Dunaújvárosról induló zenekart még ő tüntette ki 2012-ben. 

A DK helyi képviselője szerint az lehet a gond, hogy Kiss Tibor, a zenekar frontembere egy versében varangykirálynak nevezte Orbán Viktort

link Forrás

Kiss Tibor a szövegről később azt mondta, nem pártpolitikai szöveg volt, és „mindenki gondoljon, amit akar, de ez művészet, akkor is, ha szar”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.