Hajléktalanokkal gyártotta a kábítót, és úgy hívta, hogy „Szellem Party”

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A bűnügy egyik vádlottja Szolnokon élt egy lakásban. Munkahelye nem volt. Befogadott három hajléktalan férfit, akik a szállásért cserébe az ő utasítása szerint kábító hatású anyagokat kevertek és árultak - írja az ügyészség.

2014 és 2017 ősze között a lakásban élő férfi AMB-FUBINACA nevű anyagot szerzett be. Ezt társai az ő rendelkezései szerint higították, csomagolták. A kiadagolt szert „Szellem Party” feliratú zacskókban a lakás közeli parkban árulták - olvasható a közleményben, amely arra is kitér, hogy „nem zavarta a vádlottakat az sem, hogy a park mellett iskola és óvoda van.”

A Ceglédi Rendőrkapitányság 2017 szeptemberében tartott házkutatást a férfi lakásában, ahol tetten érték a vádlottakat. A Ceglédi Járási Ügyészség bűnszövetségben, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja a férfiakat, akik közül a cselekményeket szervező vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.