Hajléktalanokkal gyártotta a kábítót, és úgy hívta, hogy „Szellem Party”

A bűnügy egyik vádlottja Szolnokon élt egy lakásban. Munkahelye nem volt. Befogadott három hajléktalan férfit, akik a szállásért cserébe az ő utasítása szerint kábító hatású anyagokat kevertek és árultak - írja az ügyészség.

2014 és 2017 ősze között a lakásban élő férfi AMB-FUBINACA nevű anyagot szerzett be. Ezt társai az ő rendelkezései szerint higították, csomagolták. A kiadagolt szert „Szellem Party” feliratú zacskókban a lakás közeli parkban árulták - olvasható a közleményben, amely arra is kitér, hogy „nem zavarta a vádlottakat az sem, hogy a park mellett iskola és óvoda van.”

A Ceglédi Rendőrkapitányság 2017 szeptemberében tartott házkutatást a férfi lakásában, ahol tetten érték a vádlottakat. A Ceglédi Járási Ügyészség bűnszövetségben, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja a férfiakat, akik közül a cselekményeket szervező vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.