Kiss Tibor tökéletes közleményben gázolt át a dunaújvárosi polgármesteren, aki visszavenné a Quimby-től a város díját

politika
2017 december 11., 12:30
comments 274

Cserna Gábor, Dunaújváros fideszes polgármestere november közepén beszélt arról, hogy néhány korábbi kitüntetett méltatlanná vált a Dunaújvárosért Díjra. „Nyilván nem fogok példákat mondani, de gondolok a Quimby együttesre, satöbbi, satöbbi, akik már nem igazán feltétlenül méltók erre a címre”- jegyezte meg a polgármester az ATV által bemutatott felvételen. Cserna maga tüntette ki a Quimbyt 2012-ben, és a DK helyi képviselője szerint valószínűleg a varangykirályos vers miatt eshettek ki a kegyeiből.

Kiss Tibor most rövid közleményben reagált. Először csak ismerteti a helyzetet, de ide is becsúsztat már egy kis szívhez szóló szülővárosozást:

Sajnálattal hallgattuk a polgármester úr sajtóban megjelent gondolatait a Quimby zenekarról, melyet egy dunaújvárosi közgyűlésen tett, miszerint a zenekar ma már nem méltó arra a Dunaújvárosért Díjra, amit 2012-ben kapott a szülővárosától és szíve szerint visszavenné azt, de ugye ilyet nem illik. 

Aztán jön az első csapás:

Bár értetlenül állunk a probléma előtt, ha komolyan úgy gondolja, visszaadjuk Önnek.

Majd a megsemmisítés:

Emlékeztetném, hogy az elismeréssel együtt járó 200 ezer forintos honoráriumot nem tudjuk visszaküldeni, mert azt otthagytuk a városnak, hogy abból inkább egy fiatal tehetséges helyi zenekart támogasson.

És a végén még egy kis szúrás:

Boldog karácsonyt Polgármester Úr!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt