Negyvenhárom iskolás szenvedett szén-monoxid-mérgezést Komádiban

A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közölte az MTI-vel, hogy negyvenhárom gyereket és egy felnőttet kórházba vittek szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt Komádiból, egy általános iskolából. Az intézményben többen is fejfájásra, rosszullétre, szédülésre panaszkodtak, ezután értesítették a tűzoltókat, akik kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. 

Az épületet átszellőztették, a mentők pedig a helyszíni vizsgálatok után tíz gyereket a berettyóújfalui, 33-at és egy felnőttet pedig a debreceni kórházba vittek. Az iskolában három nyílt égésterű kazán működik, ezek egyike hibásodhatott meg.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.