Negyvenhárom iskolás szenvedett szén-monoxid-mérgezést Komádiban

baleset
2017 december 11., 14:05
comments 30

A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közölte az MTI-vel, hogy negyvenhárom gyereket és egy felnőttet kórházba vittek szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt Komádiból, egy általános iskolából. Az intézményben többen is fejfájásra, rosszullétre, szédülésre panaszkodtak, ezután értesítették a tűzoltókat, akik kimutatták a szén-monoxid jelenlétét.

Az épületet átszellőztették, a mentők pedig a helyszíni vizsgálatok után tíz gyereket a berettyóújfalui, 33-at és egy felnőttet pedig a debreceni kórházba vittek. Az iskolában három nyílt égésterű kazán működik, ezek egyike hibásodhatott meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.