Nemkívánatos Miskolcon a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány

Bár fel sem merült, hogy Miskolcon is támogatna programokat a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány, a város polgármestere sajtótájékoztatót tartott hétfőn, hogy kijelentse:

az alapítvány nemkívánatos a borsodi megyeszékhelyen. 

A fideszes Kriza Ákos elmondta, hogy ő is nagyra értékei a civil társadalom önszerveződését, de szerinte "a Soros-féle szerveződések azonban se nem önszerveződőek, se nem önkéntesek, inkább felülről szervezett zsoldosok."

"A Soros-hálózat hazai terjeszkedését mindezek alapján károsnak és a magyar állampolgárok akarata elleninek kell minősíteni,"

mondta a miskolci polgármester.

"Ezúton szeretném jelezni, hogy nem engedem meg azt, hogy bárki ezt a nyugalmat megzavarja, és városunkba telepedjen azért, hogy olyan bevándorláspolitikát terjesszen a miskolciak körében, amelyre a miskolciak már többször nemet mondtak. Tartsuk tiszteletben ezt a véleményt, és aki nem ezt teszi, az nem más mint provokátor, aki megbontja városunk nehezen elért nyugalmát,"

tette hozzá. Kriza közölte: minderről levélben fogja megkeresni a Nyílt Társadalom Alapítványt. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.