Robbanás volt egy manhattani buszpályaudvarnál

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hétfő reggel robbantás történt Manhattanben, a Port Authority buszpályaudvarnál, a Time Square közelében. A New York-i rendőrség közölte, hogy a robbanás a 42. utcában történt, egyelőre azonban nem tudják, mi történt. A környéket kiürítették.

Többen megsérültek, egy embert pedig őrizetbe vettek. 

Az ABC News rendőrségi forrásokra hivatkozva arról írt, hogy egy csőbomba robbanhatott. A port Authority az Egyesült Államok legnagyobb buszpályaudvara, évente több mint 65 millió ember fordul meg ott. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.