Rogán szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda legfontosabb feladata Orbán hatalomban tartása

POLITIKA
2017 december 11., 19:43
comments 148

Váratlanul előbbre hozták reggel nyolc órára az Országgyűlés igazságügyi bizottságának hétfő ülését, azt, amin Rogán Antalt hallgatták meg, számolt be az RTL Klub Híradója. 

"A Miniszterelnök Kabinetiroda legfontosabb feladata a miniszterelnök munkájának segítése,"

mondta a tárcát irányító Rogán. Mikor a szocialista Bárándy Gergely visszakérdezett, hogy valóban a legfontosabb feladatának tekinti a minisztérium, hogy Orbán Viktor miniszterelnöki megbízatása meghosszabbodjon, Rogán úgy felelt: igen, állítását fenntartja. 

link Forrás

Az ellenzéki bizottsági tagok természetesen a visszás letelepedési kötvényekről kérdezték a legtöbbet Rogán Antal, aki szerint

a program átlátható volt, és neki pedig semmilyen anyagi haszna nem származott belőle.

link Forrás

Kész Zoltán független képviselő kérdésére, hogy mit mondana akkor, ha egy letelepedési kötvényt vásárló követne el terrorcselekményt Európában, Rogán azt a megnyugtató választ adta, hogy

"nem tudok olyan emberről, aki letelepedési kötvényt vásárolt és ma Magyarországon élne."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.