Rogán szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda legfontosabb feladata Orbán hatalomban tartása

Váratlanul előbbre hozták reggel nyolc órára az Országgyűlés igazságügyi bizottságának hétfő ülését, azt, amin Rogán Antalt hallgatták meg, számolt be az RTL Klub Híradója. 

"A Miniszterelnök Kabinetiroda legfontosabb feladata a miniszterelnök munkájának segítése,"

mondta a tárcát irányító Rogán. Mikor a szocialista Bárándy Gergely visszakérdezett, hogy valóban a legfontosabb feladatának tekinti a minisztérium, hogy Orbán Viktor miniszterelnöki megbízatása meghosszabbodjon, Rogán úgy felelt: igen, állítását fenntartja. 

Az ellenzéki bizottsági tagok természetesen a visszás letelepedési kötvényekről kérdezték a legtöbbet Rogán Antal, aki szerint

a program átlátható volt, és neki pedig semmilyen anyagi haszna nem származott belőle.

Kész Zoltán független képviselő kérdésére, hogy mit mondana akkor, ha egy letelepedési kötvényt vásárló követne el terrorcselekményt Európában, Rogán azt a megnyugtató választ adta, hogy

"nem tudok olyan emberről, aki letelepedési kötvényt vásárolt és ma Magyarországon élne."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.