Életveszélyben lévő beteg mentését nehezítette a szabálytalanul parkoló autó

A Blikk írta meg, hogy egy a mentőknek és tűzoltóknak kialakított felvonulási helyre parkoló autós nehezítette egy életveszélyben lévő beteg kórházba juttatását Szombathelyen.

Az autó a lakótelepen a parkolóban parkolt, ám azon a sárga felfestésen, amelyet a mentőknek és a tűzoltóknak tartanak fent, hogy meg tudják közelíteni a panelházakat. Így a mentők lassabban értek a helyszínre.

Az autós ellen szabálysértési eljárás indult. 

A beteget egyébként a helyszínen újra kellett éleszteni, majd kórházba szállították, de ott életét vesztette. A Blikk azt írja, nem vizsgálták, hogy köze volt-e a pakolás miatti késlekedésnek a halálához. (Blikk)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.