Playstationt vitt Simicskó télapó a déli határnál szolgáló katonáknak

politika
2017 december 12., 13:35

Algyőn tartott állománygyűlést a déli határt védő katonáknak Simicskó István honvédelmi miniszter. Simicskó a Délmagyarország szerint elmondta a katonknak, hogy

  • a szó szoros értelemben a fizikai biztonságunkat szolgálják,
  • a haza védelmére felesküdött katonáknak minden megbecsülés kijár, kiváltképp mai világunkban, amikor sokan csak a saját karrierjük építésével foglalkoznak,
  • az advent időszakban a keresztény kultúrában egyfajta lelki feltöltődésre van szükség, és ilyenkor a katonáknak is fel kell tölteniük „lelki fegyvertárukat", hogy hivatásukat kellő alázattal tudják ellátni.

A katonák ennél talán jobban örülek annak, hogy Simicskó nemcsak a lelki fegyvertárukat töltötte fel, hanem futópadot, TRX-et és PlayStationt is hozott a puttonyában, mivel a katonák ezt kérték karácsonyra.

A miniszter azt is megígérte, hogy jövő év márciusáig minden katona kap új gyakorló egyenruhát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.